Str. George Toparceanu nr. 13

Medias, Jud. Sibiu

8:00 AM - 16:00 PM

Luni - Vineri

spheric este marca comerciala a atelierelor din cadrul Asociatiei Phoenix Speranta din Medias.

De ce Atelierele Spheric ?

Credem în egalitatea șanselor care nu doar “se ofera” ci se si “construiesc”. Credem că, indiferent de abilitățile sau dizabilitățile pe care le deținem, avem cu toții dreptul la o viață normală, la o șansă pentru implinirea personală și profesională. Credem în evoluția individuala si sociala si in permanenta lor interactiune, în contribuția la viața și dezvoltarea personală dar și în aportul adus societății în care trăim. Credem în capacitatea și capabilitatea fiecarei persoane de a schimba lumea, credem in contributii mici fara de care cele mari n-ar exista.

In atelierele Spheric se implineste visul oricarui om: exprimarea prin actiune utila, pozitiva, pentru ca producand frumos si metodic ne producem propria dezvoltare

Pentru ca economia sociala inseamna efort unit si asumat pentru o altfel de bogatie, a valorilor.

Cum ne susținem crezul ?

Contribuția noastră se dezvoltă pe 2 planuri :

  1. Contribuim la dezvoltarea personală și vocațională a beneficiarilor Centrului Phoenix Speranța prin terapie ocupațională, implicandu-i în realizarea produselor în atelierele de produse îngrijire personală, tâmplărie, croitorie și cadouri/decorațiuni
  2. Contribuim la îmbunătățirea vieții clienților noștrii prin plus valoarea adusă de produsele noastre de cea mai bună calitate.

Cu ce ? Care sunt produsele realizate în Atelierele Spheric ?

  • Produsele Spheric Cosmetice sunt produse naturiste din ingrediente vegetale obținute din agricultura bio. Parfumurile folosite sunt fără alergeni și parabeni.
  • Produsele Spheric Tâmplărie sunt realizate cu multă dăruire prin implicarea persoanelor cu dizabilități sub îndrumarea unui instructor cu vastă experiență.
  • Produsele Spheric Cadouri & Decoratiuni sunt produse unicat, realizate cu multă dăruire și creativitate de persoanele cu dizabilități sub îndrumarea unui instructor specializat.
  • Produsele Spheric Croitorie sunt realizate cu multă îndemânare prin implicarea beneficiarilor centrului sub supravegherea a doi instructori creative.

De unde numele Spheric?

Sfera este considerata forma geometrică tridimensionala perfectă. Similar, afacerea socială a Asociației Phoenix Speranța este o forma perfectă de dezvoltare și contribuție la societate prin cele 3 dimensiuni benefice:

  1. Implică persoanele cu dizabilități în procesul de producție, integrându-le în piața muncii, asigurându-le instruirea vocațională
  2. Crearea de plus valoare prin produse de foarte bună calitate, naturale, prietenoase cu mediul, accesibile
  3. Reinvestirea profitului în servicii sociale pentru beneficiarii asociației Phoenix Speranța