Str. George Toparceanu nr. 13

Medias, Jud. Sibiu

8:00 AM - 16:00 PM

Luni - Vineri

Site-ul www.spheric.ro este proprietatea ASOCIATIA PHOENIX SPERANTA (denumit în continuare „Spheric.ro”) și utilizarea acestuia implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile stabilesc condiții și specifică drepturile și obligațiile vânzătorului (producator) și ale utilizatorului precum și ale clientului (consumatorul, cumpărătorul).

Vânzător și operator al operațiunilor online este ASOCIATIA PHOENIX SPERANTA, organizată în baza legii române, cu sediul în Medias, Str. George Toparceanu nr. 14.

Pentru informații de contact vă rugăm consultați secțiunea contact de pe site. Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.spheric.ro este reglementat și interpretat în concordanță cu legile Romaniei, iar utilizatorul și clientul admit să se supună jurisdicției exclusive a instantelor competente din România. Orice produs și serviciu oferite prin acest site, se adresează persoanelor fizice care le achiziționează în folos propriu fără scop de revanzare.
www.findwritingservice.com/blog/why-proxima-b-can-be-potential-habitable-planet
Spheric.ro nu are nici o obligație sau răspundere rezultată ca urmare a revânzărilor succesive de produse și/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.spheric.ro, care nu au acordul Spheric.ro în acest scop. Relația dintre părți este guvernată de Legea Română cu privire la protecția consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comerțului electronic (Legea nr. 365/2002) și ordonanța de urgență privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea şi completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

Folosirea site-ului spheric.ro, incluzand vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce  vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se  recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Utilizatorul site-ului magazin spheric.ro  are acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica sau reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ASOCIATIA PHOENIX SPERANTA, fara acordul scris al acesteia.

Limitari ale responsabilitatilor

SPHERIC.RO nu isi asuma responsabilitatea de nicio pierdere, cost, cheltuială si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele cauzate de nerespectarea Termenilor și condițiilor. In acelasi timp, nu este și nu poate fi făcut responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe website, care nu se datorează culpei sale.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SPHERIC.RO nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. SPHERIC.RO nu ofera nici o garantie si nu raspunde, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia oferita, continutul produselor de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres pentru prejudiciile create rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc si nu isi asuma raspunderea publicate pe Site. SPHERIC.RO nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele magazinspheric.ro.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Livrarea produselor se va efectua doar dupa confirmarea ferma de catre client prin e-mail. Dupa ce se va primi confirmarea, SPHERIC.RO nu va accepta nici o returnare a produselor sau plangere legata de pret, cantitate sau tip al produselor. Acest fapt nu include si reclamatiile referitoare la deteriorare, termen de valabilitate, sau orice alt factor care afecteaza calitatea produselor si care se imputa magazinului SPHERIC.RO.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului si ambalajului fara o notificare prealabila de catre producatori. Informatiile continute in acest site on-line sunt prezentate numai sub forma de rezumat si sunt destinate sa ofere o imagine de ansamblu pentru consumator (pentru orice alte informatii suplimentare utilizatorii pot contacta echipa).

In cazul in care utilizatorul doreste sa achizitioneze un produs care nu este prezent pe site, de un gramaj, tip, aroma, furnizor diferit, acesta se poate adresa echipei SPHERIC.RO. In urma verificarii disponibilitatii produselor la parteneri, li se va transmite clientilor raspunsul. Livrarea acestor produse va dura mai mult decat in cazul produselor disponibile pe site, dar clientul va fi notificat in legatura cu acest termen inaintea plasarii comenzii. SPHERIC.RO nu are aceaste obligatie, iar eventuale neconformitati care nu se datoreaza culpei sa, nu i se pot imputa.

SPHERIC.RO are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice continuturi false si ilicite identificate pe site. SPHERIC.RO nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

Toate produsele prezentate pe acest site pot fi comandate în limita stocului fizic disponibil. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Politica de preturi

Preturile sunt actualizate si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Acestea vor fi suportate doar in cazul neatingerii comenzii minime. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SPHERIC.RO in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe spheric.ro reprezinta preturile de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania)Nu se percepe nici o taxa suplimentara la cumpararea produsului.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica sau pot fi modificate de catre producator fara preaviz. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in urma confirmarii primite de la consultantii de vanzari SPHERIC.RO. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Newsletter

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate. Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului spheric.ro.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in subsolul paginii.

SPHERIC.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului magazinspheric.ro.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective.

Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului magazinspheric.ro.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SPHERIC.RO nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. SPHERIC.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SPHERIC.RO are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Litigii

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe magazinspheric.ro.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului spheric.ro.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului magazinspheric.ro.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare si se va declansa cercetarea penala impotriva persoanei/persoanelor care au incercat acest lucru. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Renuntarea la comanda

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare/comandă este aplicabilă doar clienților persoane fizice. În baza legislației UE, dacă produsele cumpărate se dovedesc a fi defectuoase, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi. Aveti dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a-l refuza. În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea SPHERIC.RO, nu doar cele comandate de către client.

Acestă clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Transportul aferent returnarii coletelor, din cauze care nu i se datoreaza magazinului naturist SPHERIC.RO ii revine in totalitate clientului.

Garantia

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul), care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului. Multe din produsele comercializate nu beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile.

Comentarii, comunicari, impresii

Utilizatorii care acceseaza site-ul spheric.ro.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. De asemenea, cei care utilizeaza site-ul pot face orice alte comunicari;  sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile si obligatiile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SPHERIC.RO nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel deespagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera asociatiei SPHERIC.RO si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Dispozitii finale

ASOCIATIA PHOENIX SPERANTA  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului fara notificarea prealabila a clientului sau utilizatorului. Cand se efectueaza cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare a site-ului, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract incheiat.